😃
❤️
Det är svårt att beskriva känslan när jag gör den här föreläsningen som handlar om vår familjs resa och kamp under 4 år, där jag sjunger låtarna jag skrivit under denna tid av kämpande.

Det är omtumlande, energigivande, utmattande, glädjefyllt och framför allt känns det meningsfullt att kunna bidra med ökad kunskap, förståelse och sprida hopp så att människor vågar fråga och prata om det som inte syns på utsidan – att drabbas av en hjärnskada/skallskada/hjärnskakning.

400 barn drabbas varje år av skallskador/hjärnsjukdomar i Sverige.
Inte många vet att 20% får bestående men av hjärnskakning. Få vet vad hjärntrötthet är.
Det kan drabba vem som helst, när som helst.

Vår förhoppning är att skapa förståelse hos skolkommuner om hur viktigt det är att samarbeta med föräldrar, elev, vård, FK, socialtjänst för att skapa de bästa förutsättningarna för barn som drabbats av en förvärvad hjärnskada.

Man kan inte kunna allt, men det är viktigt att våga ta hjälp så att det blir bra i slutänden för barnet.

Musiken har hela tiden varit vårt driv och läkningskraft. De starkaste låtarna har jag skrivit när det varit som svårast.

Tack alla underbara människor som kom ikväll och tack för alla goa kramar, pepp och kärlek! Det värmer gott ska ni veta.

Världens bästa team är vi Patrik och jag.

😍
😃Mysigt att få jobba tillsammans för en god sak.
Vi försöker gör allt för att göra världen och livet lite lättare för någon som kämpar i mörkret därute. Om vi kan hjälpa nån varje dag så hjälper det oss och Rocky att kämpa lite till.

Kram och TACK för alla fina ord och pepp som ni skickar!!!
/ Jessica
🌹Ambassadör Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft